Og³oszenie

Drodzy Forumowicze - zdarza siê, ¿e nieraz w dziale forum pt "Pomoc" s± podawane istotne dla Was informacje - zerkajcie do w±tków tego tematu - to mo¿e sporo pomóc :).
Informacje nt. dzia³ania forum

Dziêkujemy za obecno¶æ i udzia³ na naszym forum! Prosimy o stosowanie siê do regulaminu i uwag administratorów! Wynikaj± one zawsze z dobrej woli i dba³o¶ci o czytelno¶æ i przejrzysto¶æ forum dla dobra wszystkich u¿ytkowników

- - - - > sklep o przyrodzie i dla mi³o¶ników przyrody - - - Rytmy Natury w Dolinie Baryczy DVD< - - - -
'.$lang_pms['PM'].''; } ?>

#101 2011-04-11 21:52:21

seba_archeolog

U¿ytkownik

'.$pun_config['d_pole_nr_'.$i_pol].': '.pun_htmlspecialchars($cur_post['pole_nr_'.$i_pol]).''; } ?>

Re: Bociany on-line

Witam!

Nie wiedzia³em gdzie daæ ten wpis, wiêc dajê go tutaj. Bardzo siê cieszê z przylotu naszych bocianów i oczekiwania na kolejne bocianie pokolenia. ¯a³ujê  , ¿e nie bêdê móg³ na bie¿±co ¶ledziæ ich losów poniewa¿ sprawy zawodowe przenosz± mnie pod Poznañ  , mam nadziejê, ¿e ten sezon bêdzie udany .

Pozdrawiam, ¿yczê wszystkim udanych obserwacji bocianich i innych interesuj±cych zwierz±t.

Sebastian Przybylski
archeolog
PwG OTOP

Ostatnio edytowany przez seba_archeolog (2011-04-11 21:57:24)

#102 2012-06-03 08:23:57

danka

U¿ytkownik

'.$pun_config['d_pole_nr_'.$i_pol].': '.pun_htmlspecialchars($cur_post['pole_nr_'.$i_pol]).''; } ?>

Nie bardzo moge po³apaæ sie w w±tkach na forum.... Brakuje mi w±tku "Przemyslenia z obserwacji" widzê, ze by³ taki, ale juz jest zamkniêty. No to tu sie podziele swoimi przemy¶leniami.. Wyrzucanie piskl±t z gniazda.... Wielokrotnie oglada³m tê akcje na YouTubie i za ka¿dym razem jestem pod du¿ym wra¿eniem. Rozumiem zachowanie matki i jej decyzjê (ale smutn± i przejmuj±c± z "ludzkiego" punktu widzenia). Najbardziej ciekawe jest dla mnie zachowanie rodzeñstwa wobec tych dzia³añ rodzica. Jak one protestuj± !,wydaje sie, jakby chcia³y uratowaæ nieszczêsnika, wyk³ócic sie z matk± o pozostawienie malucha. Przejmujace i niewairygodne. Piekne!

#103 2012-06-03 10:17:48

KrystynaB

U¿ytkownik

danka napisa³:

(ale smutn± i przejmuj±c± z "ludzkiego" punktu widzenia).

Ja nie jestem w stanie do tej pory obejrzeæ tego ponownie. Mam tylko ca³y czas przed oczami obraz, jak to maleñstwo (drugie, wyrzucone pisklê) chcia³o ¿yæ.

Projekt "Blisko bocianów" - najstarsza dzia³aj±ca kamera na gniazdo bocianie w Polsce, od 2006 roku

Stopka forum

RSS