Rozmowy o bocianach z Przygodzic i nie tylko
Administrator
Jaki¶ problem z obrazem na Twoim komputerze. Tu szukaj pomocy ... mo¿e kto¶ z nas (u¿ytkowników) bêdzie w stanie Ci pomóc
Użytkownik
Problem z obrazem jest wszedzie ,co sie dzieje!!!!!!
Użytkownik
Korzystajcie z zamieszczonych na stronach transmisji plików pomocy które zawieraj± wszystkie informacje niezbêdne do odbioru przekazu, przekaz jest non stop monitorowany w dostêpno¶ci i prawidlowo¶ci dzia³ania wiêc problemy z jego odbiorem s± po stronie sprzetu i ³±czy uzytkowników a nie swerwisu.
Pozdrawiam,
Andrzej
Użytkownik
Mogê ogl±daæ jedynie przez winampa. Próbuje przez stronê, ale ¿adna wtyczka nie chce siê zainstalowaæ. Ma kto¶ jaki¶ pomys³?
Użytkownik
Wiem, dowiedzia³em siê z tydzieñ temu. Niestety jestem przeciwnikiem Internet Explorera (który mimo moich zabezpieczeñ w 5 minut surfowania po sieci wpuszcza mi kilka wirusów). Wolê ogl±daæ przez Winampa i robiæ zrzuty.
Mo¿na by pomy¶leæ nad jak±¶ transmisj± któr± odbieraj± inne przegl±darki internetowe (to jest prawie 1/3 rynku)
Użytkownik
Nie wiem co sie dzieje, chcia³em ogladac boæki w winmpie i nie wiem czy przeciazony jest serwer czy co ale nie moge juz ich ogladac ;/ moze ktos wie co sie dzieje?
Użytkownik
Dzia³aj± tylko na SopCastie. W³a¶nie siê dowiedzia³em przez 3-4 dni nie ogl±da³em bocianów bo nie dzia³a³y.
Użytkownik
Czytajcie informacje tu na Forum (tak¿e w w±tku "obraz z kamery") i na stronie transmisji www.bociany.ittv.pl/aplet bo w zasadzie wszystko co powinni¶my ju¿ powiedzieli¶my i napisali¶my
Andrzej
Użytkownik
U mnie obraz jest w porz±dku. Nic siê do tej pory z³ego nie wydarzy³o. Po prostu mam chyba du¿o szczê¶cia.
Pozdrawiam Zofia Brzozowska
Użytkownik
Witam ,od wczoraj nie mogê wej¶æ na stronê www.bociany.ittv.pl. Problem wyst±pi³ po ponownym uruchomieniu transmisji w winampie.Gdzie mam szukac przyczyny?
Ostatnio edytowany przez bea (2007-05-22 23:39:28)
Użytkownik
Nieszczê¶cia chodz± parami a czasami z burzami
Na szczê¶cie ju¿ wszystko wróci³o do normy po wielkiej awarii ³±cz Internetowych która objê³a równie¿ nasz± sieæ.
Pozdrawiam,
Andrzej
Użytkownik
Dziêkuje za odpowied¼ ,ju¿ wszystko w porz±dku
Użytkownik
Zalogowa³am sie ok2-3 tygodnie temu /Ola/, a tu dzisiaj /niedziela 27 maja 2007/ na czacie widzê równie¿ "Olê". Now±. Moje wpisy nie wchodz±. Na pewno jest to nowa osoba, bo dopytuje sie o sprawy wcze¶niejsze. Skorygujcie to, to ona powinna zmieniæ nicka.
Forum PwG OTOP dotycz±ce bocianów a chat przy przekazie strumieniowym to dwie odrêbne rzeczy i dwa osobne logowania. Na forum jest jeden nick Ola, który jest Twoim nickiem. Tak wiêc tu - na forum nie ma "podwójnego" logowania. Rozmowy na czacie s± rozmow± na ¿ywo i longiny osób bior±cych udzial w dyskusji na chat nie podlegaj± pod administracjê forum.
Eva Stets
Ola napisał:
Zalogowa³am sie ok2-3 tygodnie temu /Ola/, a tu dzisiaj /niedziela 27 maja 2007/ na czacie widzê równie¿ "Olê". Now±. Moje wpisy nie wchodz±. Na pewno jest to nowa osoba, bo dopytuje sie o sprawy wcze¶niejsze. Skorygujcie to, to ona powinna zmieniæ nicka.
Użytkownik
Olu, podzielam opiniê i wyja¶nienia Evy, niestety w obecnym kszta³cie czata nie ma mo¿liwo¶ci zachowania indywidualnej nazwy u¿ytkownika.
Wprowadzenie sta³ego indywidualnego nicka dla ka¿dego u¿ytkownika wymaga³oby "w³o¿enia" czata poza strefê bezpo¶redniego dostêpu czego ze wzglêdu na jego otwart± formu³ê do tej pory nie czynili¶my.
Je¿eli taka bedzie wola wiêkszo¶ci sta³ych bywalców "czata pod bocianim gniazdem" to wprowadzimy rejestracjê u¿ytkowników na podstawie indywidualnych nazw u¿ytkowników.
Bocianom nie przeszkadzaj± obr±czki wiêc ich fanom mo¿e nie bêdzie przeszkadza³a rejestracja i indywidualne logowanie
Pozdrawiam,
Grupa iTTv
Andrzej Filipowicz
Użytkownik
Dzi¶ od rana nie dzia³a mi przekaz strumieniowy,do wczorajszego wieczora by³o wszystko OK.To problem u mnie albo awaria?
Użytkownik
Przekroczyli¶my w tym miesi±cu po raz kolejny najwiekszy pakiet transferowy serwera www i automat wy³aczy³ w nocy dostêp do stron z przekazami strumieniowymi.
Zresetowaæ system mo¿e tylko cz³owiek i lada moment zostanie to wykonane.
Za niezamierzone przez nas utrudnienia w dostêpie do transmisji przepraszamy, do czasu ponownego uruchomienia stron www zapraszamy do ogl±dania przekazu przez SopCast ze stron www.atv.szczecin.pl , SmileCam przez www.magiccam.pl/wideokonferencje lub wprowadzaj±c bezpo¶rednio do playerów Winamp /Klawisz Ctrl+L/ lub VLC /klawisz Ctrl+N/ ten link : http://83.149.99.45:8408/;stream.nsv
Dziêkujemy, za czuwanie i informowanie o zaistnia³ych przerwach w przekazie.
Pozdrawiamy,
Grupa iTTv/Serwis MagicCam
Andrzej Filipowicz
Użytkownik
Wczoraj, w niedzielê 03.06 od pó¼nych godzin wieczornych pojawi³y siê powa¿ne zak³ócenia w przekazie strumieniowym.
Mamy k³opot w lokalizacji przyczyny ale zarazem nadziejê, ¿e wkrótce siê z tym uporamy.
Cierpliwo¶ci,
Grupa iTTv
Użytkownik
Parêna¶cie godzin walki i chyba jeste¶my blisko rozwi±zania k³opotów ze streamingiem.
Je¿eli to mia³a byæ cena za Nr 1 www.bociany.ec.plto mimo wszystko warto by³o!!!
Sami zobaczcie:
www.stat24.com/pl/ranking/index.php?c=17&s=270
Mo¿ecie byæ dumni z takiego fantastycznego Internetowego serwisu jakim jest www.bociany.ec.plbo jest to cz±stka sukcesu Was wszystkich!!
Pawe³, Marcin gratulujemy!!!
Grupa iTTv