Rozmowy o bocianach z Przygodzic i nie tylko
Moderator
jaroaster62 napisał:
Pani Agato wielkie dziêki za wszystko co zwi±zane jest z tym niezwyk³ym miejscem jakim jest przygodzickie gniazdo bocianków...Do nastêpnego roku, serdecznie Pani± pozdrawiam i wszystkich forumowiczów...
Wielkie dziêki za mi³e s³owa. Wyra¿one podziêkowania przekazujê niniejszym wszystkim cz³onkom projektu "Blisko bocianów" oraz jego wspó³twórcom - forumowiczom. Bez Waszych wpisów ¿ycie bocianów w przygodzickim gnie¼dzie nie by³oby tak rzetelnie udokumentowane, a nasza wiedza na temat zwyczajów tych piêknych ptaków by³aby du¿o skromniejsza.
Równie¿ serdecznie pozdrawiam.
Agata
Użytkownik
22:07 tak nawykowo, kontrola gniazdka przed snem. Pusto❤❤
Użytkownik
Sierpieñ przygniót³ mnie obowi±zkami rodzinnymi i niestety nie mia³am szansy zobaczyæ odlotu bocianów. Tym bardziej dziêkujê Igance za filmik!
Piêknie dziêkujê ca³ej ekipie i u¿ytkownikom forum za ten sezon. Byle do wiosny .
Użytkownik
Użytkownik
22:24 na koronie gniazda ¶pi± sobie dwa go³±bki❤❤.
Użytkownik
9:45 zdaje siê, ¿e siê zadomowi³y na dobre
Użytkownik
Użytkownik
Użytkownik
Od teraz projekt powinien nazywaæ siê Go³êbie z Przygodzic :-)
11:15 - gniazdo puste ;-)
Użytkownik
10.46 Go³±bek siedzi :-))
Jakie s³odkie s± te bociany, u mnie niedaleko osiedla te¿ w tym roku siê zadomowi³y, ale niestety nie uda³o siê nam poprowadziæ takiej dok³adnej obserwacji
Użytkownik
domir123 napisał:
Jakie s³odkie s± te bociany, u mnie niedaleko osiedla te¿ w tym roku siê zadomowi³y, ale niestety nie uda³o siê nam poprowadziæ takiej dok³adnej obserwacji
Domir, widzê ¿e jeste¶ z Wroc³awia - z ciekawo¶ci, gdzie macie gniazdo? :-)
+ jaka piêkna podusia z trawy nam wyros³a na gnie¼dzie! :-D